8. aug. 2007

Slektstreff på Hov

Fra 3de - 5te August var vi invitert på slektstreff i Hov i Hadsel kommune. Et flott opplegg for etterkommere av Berg og Anna Kristiansen.

For de 142 deltagerne ble det en spennede, innholdsrik og utrolig flott helg, med konsert, båttur, fisketur, busstur og gode historier. Vi har hatt noen minnerike dager, og jeg har lært mye om slekta til min mormor!

Tusen takk til alle dere som står bak :-)

1 kommentar:

Anonym sa...

Hei til dere på Hvideberg. Tenkte jeg skulle sende en liten sen-høst hilsen fra nord. Her er såvidt kommet noen cm med snø, men nå har det regnet i 2 døgn så det meste er borte igjen. Det blir mørkt ca kl.16 på ettermiddagen så det er en bra kontrast til slik det var i sommer når dere var nordpå.
Håper det står bra til med dere alle. Så forresten at det gikk bra med elgjakta i år. Hils så mye til Marit og takk for tobakken hun sendte - kjempeartig. Vi har ikke fått testet den ut ennå. Den er vel så tørr at vi går i lufta både Olav og jeg. Hvis dere er interesserte kan dere jo sjekke ut hva jeg holder på med i fritiden ved å gå inn på http://www.tooraloo.net eller http://www.zollners.com
Hilsen til alle dere fra Viggo.

Julehilsen!

En riktig god jul ønskes venner og kjente!